Filosofia futbolística

"Un equip és com un bon rellotge: si es perd una peça encara és bonic, però ja no funciona igual (Ruud Gullit)"

Base Vic 0 Pradenc 0 (2-0 penals)

Avui el Pradenc ha jugat contra el Vic, partit corresponent a la Copa Primavera.

Ja des d’un bon començament les de Vic han començat fortes i han tancat el Pradenc al seu camp, però tot i desposar d’ocasions clares no n’ha entrat cap i s’ha acabat la primera part amb empat a zero.

La segona part no ha canviat el joc i tot i algun atac tímid del Pradenc, el Vic ha continuat assetjant la porteria de les de Prats. Però seguint el mateix guió de la primera part, les clares ocasions no han estat materialitzades i el partit ha acabat 0-0.

Destacar que els partits de la Copa Primavera han estat de 25 minuts cada part.

Per evitar empats a la classifiació s’han fet 3 llançaments de penal que el Vic ha resolt per la via ràpida fent dos bons llançaments, que la portera pradenca no hi ha pogut fer res. Per la seva part el Pradenc ha fallat els dos llançaments que ha tirat.

Tot i perdre als penals, el Pradenc ha fet un bon partit, felicitats noies!

La final de la Copa Primavera es disputarà dissabte 7 entre el Vic i el Riudeperes.

Sembla que algunes els hi va bé sortir oi? Vinga noies que el tren de l’alegria ja funciona!