Filosofia futbolística

"Un equip és com un bon rellotge: si es perd una peça encara és bonic, però ja no funciona igual (Ruud Gullit)"

Sta. Eulàlia 3 Pradenc 0

Ahir el Pradenc va jugar un amistós amb el Santa Eulàlia de Ronçana, equip que a la lliga regular va acabar en novena posició.
Tant un equip com l'altre van anar al partit amb les jugadores gairebé justes, a més a més a la primera part va fer molta calor, cosa que va fer cansar molt a les jugadores.

La primera part va estar força igualada, tot i que amb més ocasions per part de les locals. Pocs minuts abans d'acabar la primera part, una jugada per la banda dreta va suposar el primer gol, quan una davantera local va rematar sola davant porteria.
Amb aquest resultat d'1-0 els equips van arribar al descans.

A la segona part, el Santa Eulàlia va dominar el joc, i es va fer amo i senyor del mig del camp. Així van poder fer dos gols més, deixant el resultat final en un clar 3-0.