Filosofia futbolística

"Un equip és com un bon rellotge: si es perd una peça encara és bonic, però ja no funciona igual (Ruud Gullit)"

Pradenc 0 Bellavista Milan 3

Ahir a les 4 de la tarda al Municipal de Prats de Lluçanès es va disputar el partit corresponent a la jornada 20 que va enfrontar el Pradenc amb el Bellavista Milan

Les pradenques, des d’un bon principi, sabien que no era un partit fàcil, ja que les del Bellavista ocupaven la tercera posició a la classificació i a l’anada ja havien perdut 2-0. Tot i així van sortir al camp amb decisió i amb ganes de lluitar per tal de no posar les coses fàcils a les visitants i fer-les treballar per arribar a porteria.
Les de Les Franqueses però, també van sortir amb empenta per emportar-se el partit, evidentment també volien la victòria per no mantenir aquesta tercera posició.

A més a més les locals també tenien un altre contratemps que era la baixa de la capitana Anna Soler. Així que la segona capitana Laura Nualart es va estrenar a la lliga en aquest paper.

En començar el partit, les visitants es van limitar bàsicament a atacar ideant jugades però les locals van defensar correctament la seva porteria i així van continuar mantenint l’inicial 0-0. Fins que al cap de força minuts, una jugadora del Bellavista amb una jugada per la banda dreta va aconseguir superar diverses defenses i avançar el seu equip en el marcador. Uns minuts més tard, a les acaballes de la primera part, les visitants van marcar el 0 a 2 i les perles del pradenc van veure com se’ls hi escapava el partit.
No es podia donar res per perdut, i a la represa, les locals van continuar lluitant disposant d’alguna oportunitat de gol que no van saber acabar de definir. Finalment, un altre error defensiu va posar el marcador en el definitiu 0 a 3.

La setmana vinent les pradenques visiten el camp del Tona penúltim classificat amb només 6 punts. I després de tres partits difícils amb tres derrotes, aquest ha de ser el partit que les faci retrobar amb la victòria.

Alineació : Gemma, Eva, Tami, Elena, Tere, Regu, Laura, Marmi, Lídia, Pilar i Mònica. També, Serrat, Laia i Maru.