Filosofia futbolística

"Un equip és com un bon rellotge: si es perd una peça encara és bonic, però ja no funciona igual (Ruud Gullit)"

Tona -Pradenc 2-2

Avui a Tona s’ha vist una de les pitjors cares del Pradenc. Després de posar-se 0-2 a la última mitja hora s’ha deixat empatar a dos. Un empat que te gust ha derrota.

Les visitants ja han començat el partit força adormides i encomanant-se al seu joc de “pilotades”. On més es notava aquest desordre era a la defensa on estaven ben desorientades. Tot i així en una falta llançada des de l’esquerra, l’ha rematada Lídia, fent l’1-0. Tot i l’avantatge no es trobaven còmodes al camp i han marxat als vestidors esperant fent una segona part millor.
Però ha sigut tot el contrari, ha sigut pitjor. Quan no es duien gaires minuts una centrada també des de la banda esquerre l’ha rematada Pilar posant un 0-2 al marcador que tranquil·litzava una mica les de Prats.

A partir d’aquí tot l’equip ha baixa el ritme hi ha mostrat la seva pitjor cara. Primer en una jugada, una de les seves davanteres se n’ha anat per velocitat hi ha fet l’1-2. Aquest gol ha estat com un gerro d’aigua freda per les pradenques i en canvi a animat a les de Tona. Al cap de pocs minuts en un contraatac, que ja s’hauria d’haver tallat a la seva frontal de l’àrea, una jugadora fa una bona passada a una companya i fa el 2-2 definitiu.

El que quedava de partit no ha tingut massa història, un Tona que donava per bo un empat i un Pradenc sense ganes ni idees ha fet que el partit s’acabés amb el definitiu 2-2.

Esperem que aquestes “mini vacances” siguin un punt d’inflexió pel Pradenc, ja que de moment només han guanyat un partit en tota la segona volta. I seria un gran error espatllar la bona primera volta que han fet.

Alineació: Gemma, Laia, Marmi, Eva, Elena, Tere, Nualart, Lídia, Regu, Pilar i Serrat. També Mònica.

Gols: Lídia i Pilar.