Filosofia futbolística

"Un equip és com un bon rellotge: si es perd una peça encara és bonic, però ja no funciona igual (Ruud Gullit)"

Prèvia Tona-Pradenc

Aquest diumenge a les 11:45 les noies de Prats juguen a Tona al camp del penúltim classificat.

Després d’un començament de la segona volta dolent, (també s’ha de tenir en compte que han jugat contra el primer, el tercer i el quart classificat) on les pradenques només han aconseguit tres punts dels 15 disputats, aquest diumenge han de sortir a buscar la victòria des del primer minut.
A la primer volta van guanyar per un clar 5-1, tot i que no van fer un partit gaire bo.

Ara en una còmode setena posició empatats amb el Riudeperes no poden deixar perdre l’oportunitat d’agafar una ratxa de bons resultats i tornar a aconseguir el sisè lloc que aquesta setmana han perdut.
La victòria en aquest partit a part de ser important per agafar una bona ratxa i recuperar el lloc perdut, també ho és perquè a Riudeperes juguen el sisè i vuitè classificats: el Riudeperes i el Taradell; el primer amb 28 punts (igual que el Pradenc) i el segon amb 27.

Així que sense dubte les noies de Prats sortiran a per totes i a buscar els tres punts per endur-se’ls a Prats.