Filosofia futbolística

"Un equip és com un bon rellotge: si es perd una peça encara és bonic, però ja no funciona igual (Ruud Gullit)"

Pradenc 1 Seva 0

Ahir les pradenques van aconseguir la segona victòria de la segona volta, aquesta contra el Seva. Però tot i la victòria les noies de Prats no van millorar el joc respecte els últims partits.

Aquest era un partit molt important per tornar a agafar la línia de bons resultats que feia setmanes que no aconseguia. Així durant els primers minuts les locals van sortir amb força i en busca dels tres punts. Però a mida que passaven els minuts les de Prats es van acomodar al joc del Seva i jugaven més al seu cap que al camp visitant.
Tot i això, Elena amb un llançament de falta, que tothom veia a dins, va xutar la pilota al travesser. Aquesta va ser l’ocasió més clara de la primera part. Per la banda del Seva també van tenir una ocasió molt clara, que la va resoldre perfectament la portera Gemma.
Sense jugar gaire bé, els dos equips van anar al vestidor amb un empat a 0.

A la segona part, els dos equips van sortir a buscar la victòria, però no van acabar d’entrar al partit. Fruit d’això va ser una segona part amb molt poques ocasions per part dels dos equips i sense un joc gaire clar.
A 5 minuts del final, quan tothom ja veia l’empat a 0, una empenta de la portera local a Elena dins l’àrea va provocar el penal, que va transformar perfectament Tami i que va fer el gol local i també definitiu 1-0.

La setmana que ve les pradenques visiten el Vallès, últim classificat. Però tot i així, això no vol dir res i han de sortir al 200% si no volen espatllar la bona primera volta.

Alineació: Gemma, Eva, Tami, Elena, Casals, Tere, Anna, Laura, Lídia, Pilar i Regu. També, Serrat, Mònica, Laia i Marmi.