Filosofia futbolística

"Un equip és com un bon rellotge: si es perd una peça encara és bonic, però ja no funciona igual (Ruud Gullit)"

Pradenc 2 Palautordera 3

Gran partit del Pradenc, que fins als minuts finals ha tingut el líder entre les cordes.

El partit d’avui abans de començar ja es presentava costa amunt, sobretot pel gran handicap de no tenir portera. Tot i així Tami s’ha ficat a sota els pals, a la qual li agraïm moltíssim.

Amb una alineació una mica modificada respecte els últims partits, ha començat el partit. Quan només es portaven 3 minuts un error defensiu, ha permès a una jugadora visitant xutar i així fer el 0-1. Amb aquest gol es preveia un partit dificilíssim, i de fet durant els 20 primers minuts ha sigut un atac constant del Palautordera que el Pradenc ha resistit com ha pogut. Ja entrada la primera part, tot i que les locals han seguit tancades al seu camp, s’han ficat dins el partit començant a dificultar la feina a les visitants. Així amb aquest 0-1 els equips han anat al vestidor.
Només començar la segona part, en un altre començament molt fort del Palautordera, aquestes han aprofitat un córner enganyós que semblava que sortia a fora, per fer el 0-2 gràcies a un rebot.
Amb aquest 0-2 el partit començava a estar sentenciat, però llavors de cop i volta a aparegut el millor Pradenc.
I al cap de pocs minuts un penal provocat per una defensa visitant, l’ha aprofitat perfectament el Pradenc per fer l’1-2, marcat per Tami.
Les locals s’han animat de cop, i al cap de pocs minuts, en una de les poques ocasions d’atac que han tingut, Maru ha fet un xut perfecte amb el qual ha fet el 2-2.
Aquest resultat ni molt menys se l’esperava el Pradenc, però tot i així han vist que podien aconseguir alguna cosa i no han afluixat el ritme. En canvi aquest gol pel Palautordera ha sigut com una galleda d’aigua freda, i durant uns minuts el partit ha entrat en un estat de nerviosisme general.
Les visitants s’han evocat a l’atac i finalment a tres minuts per acabar el matx, una davantera visitant ha aconseguit el definitiu 2-3 i que esborrava totes les possibilitats del Pradenc.