Filosofia futbolística

"Un equip és com un bon rellotge: si es perd una peça encara és bonic, però ja no funciona igual (Ruud Gullit)"

Resum jornada 24

Aquesta jornada hi ha hagut una nova sorpresa a la nostra lliga, i ha sigut la derrota del Vic-Remei enfront del Gurb per 2-0.
Amb aquesta derrota el Vic (amb un partit menys) es troba a 5 punts del Palautordera, actual líder i el nostre pròxim rival.
Després de la ensopegada del Palautordera fa 3 setmanes contra el Bellavista, semblava que el Vich o tenia més bé per pujar a Primera. Però després d’aquesta derrota encara està tot per decidir. I tampoc ens hem d’oblidar del Bellavista, que està a només dos punts del Vic-Remei i amb 2 partits menys.

Per la seva part, el Riudeperes, un dels nostres màxims rivals va guanya sense problemes per 7-1 al cuer Vallès.
Com he anoment més amunt, no ens podem oblidar del Bellavista que aquesta setmana ha guanyat 0-4 al Torelló. Les de les franqueses estan fent una molt bona segona volta, i conten els seus partits per victòries.

Un partit interessant era el Taradell- La Roca, dos equips amb bones jugadores. Però igual que a la primera volta el Taradell va perdre, aquest cas per 3-5.

El Palautordera va aconseguir els 3 punts sense jugar, ja que el Seva no es va presentar al camp. Així el resultat va ser de 3-0.

I per últim, el Sant Quirze B- Sta. Eulàlia es va suspendre.

Deprés d’aquesta jornada anem sisenes i tenim 38 punts, a 4 del Riudeperes (34) i a 5 del Taradell (33). Però no ens hem d’oblidar que elles ja han descansat i per tant nosaltres tenim un partit més.

Els resultats d’aquesta jornada han sigut:

St. Quirze B- Sta. Eulàlia (suspès)
Riudeperes – Vallès 7-1
Torelló – Bellavista Milan 0-4
Taradell – La Roca B 3-5
Gurb – Vic Remei 2-0
Palautordera – Seva 3-0
St.Julià – Pradenc 0-4