Filosofia futbolística

"Un equip és com un bon rellotge: si es perd una peça encara és bonic, però ja no funciona igual (Ruud Gullit)"

Resum jornada 23

Mica en mica anem avançant a la lliga, i aquest cap de setmana ja vam jugar la jornada 23. Aquesta ha sigut una jornada sense gaires sorpresas. Només la victòria del Santa Eulàlia davant el Gurb ha trencat les quinieles de les jornades.
Després de perdre la setmana passada a casa nostra, aquesta el Seva ha guanyat per 4-2 al Sant Julià el nostre pròxim rival.
Així deixen un coixí de 6 punts respecte l’onzè classificat.
Després de perdre la setmana passada enfront el Bellavista, aquesta setmana el Palautordera a guanyant còmodament al Tona, pernúltim classificat amb 7 punts. El resultat final va ser un clar 0-5.

Per la seva part la Roca B no deixa el llocs capdavanters i va guanyar al Torelló sense problemes per un clar 5-1. Amb la seva victòria i la derrota del Gurb, les vallesanes recuperen la quarta posició que havien perdut a favor de les de Vic.

El segon classificat, el Vic va guanyar 3-0 a un Taradell que així veu trencada la seva ratxa de nou punts consecutius.
Com he dit al principi, la sorpresa de la jornada ha sigut la victòria del Santa Eulàlia davant el Gurb, per 4-2. Amb aquesta derrota el Gurb trenca la seva gran segona volta on fins ara només ahvia perdut davant el Palautordera al primer partit de la volta.
Amb la derrota del Taradell hem recuperat la sisena posició, i ara ens situem dos punts per sobre d'elles amb un total de 35 punts.

Vallès-Pradenc 0-5
Seva- St.Julià 4-2
Tona-Palautordera 0-5
Roca B -Torelló 5-1
Base Vic-Taradell 3-0
Sta.Eulàlia-Gurb 4-2
Riudeperes-St Quirze B 6-0

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Ei perles us deixo un comentari d'una cançó que penso que us pot agradar... per vosaltres!
Ei Tere la cançó que proposo és meravigliosa creatura de Gianna Nannini. Ara ja és cosa teva posar-la al blog... ok? Bye xula!!!!
Sóc l'Elena.

Anònim ha dit...

Mol Bé perles!!
a continuar axí!! ^^

elena, aquesta cançó és mol maca, m'agrada molt!

que vaji be la semana perles
un petó!!


Laia

Anònim ha dit...

ei Tere!

Molt bones cròniques! :_)
El riudeperes va guanyar per 6a0 el St. Quirze.


Ara hem tornat a recuperar la sisena posició, avera si la mentenim i diumenge aconseguim els 3 punts contra el St. Julià.

Vinga perles, un petó. Fins dimecres.


Anna.