Filosofia futbolística

"Un equip és com un bon rellotge: si es perd una peça encara és bonic, però ja no funciona igual (Ruud Gullit)"

Resum jornada 22

Mica en mica anem avançant en la segona volta, i aquest cap de setmana ja es va disputar la 22ena jornada de la compteició.
Aquesta jornada si hi ha un resultat que destaca és la derrota del Palautordera a casa contra el Bellavista Milan (1-2), així es demostra que la lliga no està acabada, i que a més del Palautordera (actual líder) i Base Vic-Remei, en la lluita per l'ascens a primera també hi ha entrat en joc el Bellavista Milan, ja que tots tres estan separats per només 5 punts.
Després de 5 partits sense guanyar cap punt, aquesta setmana el Sant Julià va guanyar per 2 a 1 al Tona i ara ocupa la onzena posició per sobre del Torelló.
Per la seva part el Base Vic-Remei no tira la tovallola i segueix empaitant al Palautordera per pujar a Primera Catalana, i aquest cap de setmana van guanyar 0-5 al cap del Torelló, equip de la part baixa de la classificació.
Una setmana més el Taradell ens segueix posant les coses difícils i aquesta setmana va guanyar al Santa Eulàlia de Ronçana per 3 a 1, trencant així la bona ratxa de l'equip vallesà.
Un altre partit interessant era el que enfrontava el Gurb amb el Riudeperes, quart i vuitè classificat respectivament. Tot i anar a la mitja part amb un empat a 1, el Gurb va aconseguir un segon gol que li va valer per endur-se els tres punts. Així va guanyar per 2-1.
Per últim, es va jugar un partit entre dos equips de la zona baixa de la classificació: el Sant Quirze B i el Vallès.
El Vallès va tornar a perdre (2-0) i encara no coneix la victòria a Segona, però igual que la setmana passada amb el Seva (0-1) ha perdut per poca diferència de gols. Així que aquesta setmana no ens podem confiar gaire o ens endurem alguna sorpresa desagradable.
Resultats:
Pradenc 1 Seva 0
Tona 1 Sant Julià 2
Palautordera 1 Bellavista 2
Torelló 0 Base Vic 5
Taradell 3 Sta Eulàlia 1
Gurb 2 Riudeperes 1
St Quirze 2 Vallès 0
La classifiació la trobareu en l'apartat superior amb el amteix nom.
Si cliqueu sobre els noms del Palautordera i Sant Julià tindreu les cròniques dels seus respectius partits.