Filosofia futbolística

"Un equip és com un bon rellotge: si es perd una peça encara és bonic, però ja no funciona igual (Ruud Gullit)"

Resum jornada 25

La lliga ja va de baixada i comencem la recta final on amb la jornada de descans d’aquesta jornada ens queden 4 partits.
Aquesta jornada no hi ha hagut masses sorpreses. Això si, el resultat que ens beneficia més és l’empat a 1 del Riudeperes amb el Sta.Eulàlia. Amb aquest empat l’equip vallesà demostra que amb una millor primera volta ara seria un rival directe.
El cuer, el Vallès va rebre un Sant Julià amb moltes baixes, però tot i així l’equip d’Osona va guanyar sense per un clar 0-4.
Un altre equip de la part baixa, el Tona va perdre 0-4 davant el Torelló, i tot i que falten 40 minuts per jugar es dóna el partit per acabat
Per la seva part, després de la victòria de la setmana passada davant el Vic, aquest cap de setmana el Gurb no ha pogut guanyar a la Roca B i a perdut per 2-1.
Amb la no presentació del Sant Quirze B, el Base Vicremei va guanyar per 3-0 i així manté encara les possibilitats de pujar a Primera Catalana.

Per últim el partit entre el Bellavista Milan i el Taradell encara no es sap el resultat, que esperem que pels postres interessos sigui favorable al Bellavista.