Filosofia futbolística

"Un equip és com un bon rellotge: si es perd una peça encara és bonic, però ja no funciona igual (Ruud Gullit)"

Sant Julià 0 Pradenc 4

Ahir a les 6 de la tarda el Pradenc va jugar al camp del Sant Julià, onzè classificat.
L’equip visitant va començar força despert i als primers minuts va jugar al camp local creant alguna ocasió. De la mateixa manera les jugadores del Sant Julià portaven el perill per la banda esquerre, amb davanteres ràpides.
En una centrada per la banda esquerre semblava que no remataria ningú, però al segon pal entre Regu i una defensora local van fer el primer gol. I pocs minuts després, sense donar temps a la reacció local, Maru va rebre una passada a fora l’àrea i amb una magnífica vaselina va fer el 0-2. Amb aquest resultat s’arribaria al descans.
Tot i tenir el partit força controlat les pradenques no es van voler relaxar, ja que encara tenien al cap el partit del Tona que també anaven guanyant 0-2 i van acabar empatant.
Ja entrada la segona part, una assistència de Tere cap a Pilar, aquesta va retallar i va fer el 0-3. Amb el partit ja sentenciat els dos equips es van relaxar, sense gaires més ocasions. Encara que les locals, van protagonitzar alguna jugada d’atac perillosa.
Ja cap al final del partit, una jugada per la banda dreta va acabar amb el 0-4 fet per Pilar, i que va significar el seu segon gol en el compte particular.

Amb aquesta victòria, el Pradenc ja n’encadena 3 de seguides, que van molt bé per apujar els ànims davant el difícil partit d’aquesta setmana contra el líder, el Palautordera.

Alineació: Gemma, Tami, Eva, Casals, Elena, Tere, Laura, Anna, Regu, Maru i Pilar. També Laia, Lídia, Serrat i Marmi