Filosofia futbolística

"Un equip és com un bon rellotge: si es perd una peça encara és bonic, però ja no funciona igual (Ruud Gullit)"

Vallès 0 Pradenc 5

Avui a Granollers, al Pradenc de seguida se li ha posat el partit de cara. Quan només és portava un minut de partit una pilota que Laura Nualart condueix des de el mig camp, l’acaba xutant i fent el primer gol del partit.
Les visitants han sortit fortes i en els primers 15 minuts han fet 2 gols més. Pocs minuts després del primer gol, una passada de Pilar, l’ha rematat Regu a boca de canó. I demostrant que el Pradenc volia la victòria i que no es deixaria sorprendre Elena a rematat el partit amb un tercer gol.
Amb el 0-3 les pradenques s’han relaxat i han afluixat el ritme, i així ha acabat la primera part.

Ja a la segona part, les de Prats s’han tornat a posar les piles i Anna a aconseguit el 0-4 amb un xut des de fora l’àrea. En una jugada on Mònica ha pressionat a la portera local i aquesta ha refusat malament la pilota, la jugadora pradenca ha fet el definitiu 0-5.
Els últims 10 minuts del partit, amb tot resolt ja des de la primera part no ha tingut més història que alguna alta ocasió per marcar.

Amb aquesta victòria ja ens són dues de consecutives, que fan pujar la moral a les pradenques. La setmana que vé visitaran el camp del Sant Julià de Vilatorta, que a la primera volta van guanyar per 5-1.

Alineació: Gemma, Eva, Tami, Elena, Casals, Tere, Anna, Laura, Lídia, Pilar i Regu. També Serrat i Mònica.