Filosofia futbolística

"Un equip és com un bon rellotge: si es perd una peça encara és bonic, però ja no funciona igual (Ruud Gullit)"

Pradenc 2 Torelló 1

Partit disputat al Municipal del Pradenc en un camp amb força mal estat. Sembla que les de Prats han notat el canvi d'horari, al qual no estan acostumades i han sortit fluixes i sense intensitat, arribant tard a casi totes les pilotes.
Ha estat una primera part sense gaire joc, on gairebé no hi han hagut ocasions de gol per part dels dos equips. Destacar un xut de falta de Tami que ha anat al travesser. Tot i el joc poc fluid el Pradenc ha aconseguit, en la seva segona arribada a porteria, marcar l'1-0, fet per Elena.

El descans no ha servit perquè les noies del Pradenc es despertessin i han seguit amb la mateixa tònica. En una acció afortunada Reguant ha marcat el 2-0 en resoldre una acció dins l'àrea petita.
Tot semblava indicar que el Pradenc ja tenia el partit solucionat, però les de Prats disfruten patint i no han resolt el partit quan calia. Així podent fer el 3-0 han passat al 2-1, gràcies a un penal assenyalat per unes mans dins de l'àrea.
D'aquesta manera els últims minuts s'ha patit més del compte.
Una vegada més es demostra que no sempre es guanya jugant bé, i que tenir la sort de cara és important.
Amb aquesta victòria el Pradenc recupera la sisena posició, a falta de que el Riudeperes jugui el seu partit el proper cap de setmana.