Filosofia futbolística

"Un equip és com un bon rellotge: si es perd una peça encara és bonic, però ja no funciona igual (Ruud Gullit)"

La nostra situació a la jornada 27

Falten 3 jornades i aquesta és la nostra situació per aconseguir el nostre objectiu: la sisena posició.

Els nostres pròxims rivals són: Taradell, Gurb i Sant Quirze B. El primer partit és vital guanyar-lo, i d’això en dependran les nostres possibilitats. D’aquests nou punts és important guanyar-ne sis, i si són més millor (no s’ha d’oblidar l’empat amb el Gurb de la primera volta).

El Taradell per la seva part li queden els partits contra nosaltres, Sant Julià i Palautordera, a priori d’aquests nou punts, n’ha d’aconseguir tres (torno a dir que passa per la nostra victòria), i ja dic que a priori, perquè mai se sap.

I per últim el Riudeperes li queda el Bellavista Milan, Tona i Seva, i torno a dir que en principi n’ha de guanyar 6 de 9, però com va demostrar amb el Vic mai se sap.

Tot això es resumeix en tres punts:

- Guanyar si o si el Taradell, serà un pas molt important

- Donar-ho tot amb el Gurb

- Guanyar al Sant Quirze, també és vital

No hem d’oblidar que ara mateix depenem de nosaltres, única i exclusivament per quedar sisenes.

Pradenc 41 punts

Riudeperes 39 punts

Taradell 37 punts

AMUNT PRADENC!

10 comentaris:

Anònim ha dit...

ei tere la del comentari del resultat del riudeperes era l'elena, és el què hi ha...
M'he descuidat de signar... ens veiem, fins dimecres!!! Ala! Madrid! Ala! Madrid!!!

Teresa ha dit...

Aqests comentaris d'ala Madrid en aquest blog no són gaire ben rebuts e jajajaj Bé, podriem dir que és el que ha jugat menys malament.

Obro un debat: Creieu que Deco i Eto'o es van buscar la cinquena groga per no haver de fer el passadís al Madrid al Bernabeu?
Aquí ho deixo..jaja

Anònim ha dit...

forta la pregunta jejejeje

vaig a mira el cor de la ciutat k alli no penso xDD



7/16

Anònim ha dit...

ei teresita soc l'elena i no hi ha cap dubte que sí que van buscar el fet d'evitar fer el passadís al Madrid,ja que sinó ni tal sols hauríen buscat una excusa com la de dir que no sabien les targetes que duien... són uns ....
Obro un altre debat, què en penseu de que el lguardiola sigui el pròxim entrenador del Barça... Aquí us ho deixo.....

Anònim ha dit...

abans de tot, sóc l'elena, que sinó...
et deixo un comentari sobre una cançó que et vull proposar, a veure si agrada... a mi molt...
Streets of love dels Rollings...
dw xula!!! Fins Demà.

Anònim ha dit...

Campeones Campeones oe oe oe!!!
Hala Madrid!!jajaj
Y falta el pasillitooo!!como me va a gustar ver esoo xD



Tamy 14#
=D

Fibu ha dit...

Tami, tens sort que hi ha llibertat d'expresió, que sinó ja tindries el missatge borrat jajaj. I no m'escalfis gaire que demà rebràs e.. jajaj

Elena, alhora d'escriure si en comptes de ficar anònim, fiques nom/URL i escrius el teu nom et sortirà enlloc d'anònim. I respecte a la cançó, avui mateix pensava quina podia posar jeje

I ja per acabar, respecte al Guardiola.. doncs no se que dir.. per una part crec que pot estar bé perquè amb el B no ho ha fet gens malament (son líders), però el B és tercera divisió i el Barça ara mateix té molta pressió.. així que després de tant rollo (aprofito que això s'anima una mica) no em decanto per enlloc.

Tere

Anònim ha dit...

PERLES!

responen a la pregunta de la tere, el Deco i l'Eto'o ho van fer expressament! sort que els fotrem ràpit al carrer pk al barça fan més nosa que servei!!

contestan a la pregunta de l'elena, si, crec que si que el guardiola pot ser un bon entrenador i potser aquest posarà a to els jugadors i lluitarà pk el barça sigui l'equip que era, encara que només sigui pk sent els colors i s'hi juga molt!

un peto reiness

fins dema*


Laia 9.

Anònim ha dit...

Eii!!Hola,
noser si puc entrar amb el vostre debat,però com seguidor de la vostre pàgina,ho farè.

Deco-Eto'o....clarissim,no volen passar la vergonya de fer el passadis.Clar que per culpa d'ells és te que fer.Fora tots dos del Barça!!

Guardiola...gran debat...la gent parlava d'en Mourinho,però s'hagues repetit l'experiencia amb el Van Gaal,crispació i divisió dels cules,ja avanç de començar per la divisió que provoca,encara que com en Van Gaal,segur que encara que fos antipatic,mès d'un títol guanyaria.
Aixì que,per què no Guardiola?Coneix el Brça,la pressió,l'entorn,te caracter i al te guanyador...i en Rickjaard ja va vindre sense experencia...va baixar un equip a segona a Holanda i va fracasar amb la selecció.Jo apostaria per ell,no és tonto,sap que es el que vol el cule i coneix el vestuari.Aixì que abans de Laudrups i altres invents,per mi Guardiola és una bona opciò.

carlos

Anònim ha dit...

I tant que pots Carlos! Només faltaria jeje que mica en mica això s'ha d'anar animant!