Filosofia futbolística

"Un equip és com un bon rellotge: si es perd una peça encara és bonic, però ja no funciona igual (Ruud Gullit)"

Pradenc 1 Gurb 1

El Pradenc empata un partit, marcat per un camp ple de bassals i fang.

Les de Prats sortien conscienciades que un altre partit com del de Taradell no el podien jugar, si encara volien mantenir opcions de quedar sisenes. Així al minut 7, una pilota des de la banda dreta l’ha aprofitat per marcar Regu i fer l’1-0. Tot i el gol el partit no ha canviat i ha continuat amb força igualtat per part dels dos equips.

El mal estat del terreny, ha fet que el joc no fos fluid, i així els dos equips jugaven com podien. Encara a la primera part, una gran centrada-xut d’una jugadora visitant ha significat l’empat a 1. i així s’ha arribat al descans.

A la segona part, el Gurb ha apretat una mica més hi ha fet dos pals. I en una jugada embolicada dins l’àrea, han tingut als peus l’1-2 però la portera local ha tret la cama al moment precís, evitant així el segon gol del Gurb.

El Pradenc també ha tingut alguna oportunitat, sobretot al contraatac, la més clara ha estat la de Maru, que ha sortit desviada per molt poc.

Al segon temps no han arribat més gols, i així s’ha arribat al final amb l’1-1 de la primera part.