Filosofia futbolística

"Un equip és com un bon rellotge: si es perd una peça encara és bonic, però ja no funciona igual (Ruud Gullit)"

Resum jornada 30 (última)

Amb la finalització d’aquesta jornada 30 podem dir que ja s’ha acabat la lliga 07/08. I sí noies, hem aconseguit la sisena posició!

Per acabar sisenes i després de la victòria a Sant Quirze haviem d’esperar els resultats del Taradell i Riudeperes. Les primeres van perdre clarament a casa contra el campió, el Palautordera, el resultat va ser de 2 a 7.

El Riudeperes per la seva part jugava a casa amb el Seva, i en un partit amb molts gols van empatar a 4. Empat que fa que quedin a un punt de nosaltres i per tant acabin en setena posició.

Ara es quan ens n’adonem de com d’important és el punt aconseguit amb el Gurb fa dues setmanes.

Per la seva banda el Vallès ha acabat la lliga amb una altra dolorsa derrota, aquesta enfront la Roca que va guanyar 1-12.

El partit entre el Gurb i el Sant Julià es va haver d’ajornar pel mal estat del camp i es jugarà aquesta setmana.

El Santa Eulàlia rematant una bona segona volta va guanyar clarament al Tona per 6 a 1.

I per acabar el partit més important de la jornada el Vic-Bellavista, qui guanyés aquest partit acompanyava al Palautordera a Primera Catalana, i aquest serà el Bellavista Milan que va guanyar 0-1 al filial del Vic. D’aquesta manera les del vallès amb una magnífica segona volta on només han cedit un empat amb el Riudeperes, són nou equip de Primera.

Per la seva banda el Base Vic, tot i fer una molt bona temporada, els hi ha pasta factura fallar en alguns partits importants, i es quedaran una temporada més a Segona.

I bé noies, aquí s’acaba la nostra primera temporada a Segona Catalana i amb una gens menyspreable sisena posició. Qui ens ho hauria dit a principi de lliga eh?

FELICITATS PRADENC!

Els resultats han sigut:

Sant Quirze- Pradenc 1-2

Taradell-Palautordera 2-7

Riudeperes – Seva 4-4

Vallès- La Roca 1 -12

Base Vic- Bellavista 0-1

Sta. Eulàlia- Tona 6-1

Gurb- St. Julià (ajornat)

1 comentaris:

Anònim ha dit...

Neeennesss!!

6enesss! que axoo staa de conyaaa! kina alegria no m'ho pensavaa i tot gracies a vusaltres per fer d'aquest equip un GRAN equip!!

felicitats a totess!!

Lidia