Filosofia futbolística

"Un equip és com un bon rellotge: si es perd una peça encara és bonic, però ja no funciona igual (Ruud Gullit)"

Sant Quirze 1 Pradenc 2

Per tercera setmana el Pradenc ha jugat amb pluja i en un camp en pèssimes condicions, tot i ser de gesta natural.

El Pradenc conscient de l’importància de guanyar ha sortit a buscar els 3 punts, i durant tota la primera part han jugat pràcticament al camp del Sant Quirze, amb forces ocasions clares de gol, però semblava que les pradenques no tenien el dia de cara i no han aconseguit marcar.

El Sant Quirze alguna vegada al contraatac ha portat perill a la porteria visitant, però sense passar d’aquí.

Fins que a l’últim minut de la primera part una defensa local ha rebutjat una pilota malament i s’ha fet el gol a pròpia, pujant al marcador l’1-0 a favor de les locals.

A la segona part les de Prats han sortit disposades a remuntar el partit i així Elena en una jugada per la banda esquerre ha empatat el partit. En una jugada fortuïta una jugadora local s’ha lesionat i el mig camp local s’ha vist desmuntat cosa que han aprofitat les de Prats. Així que no s’han relaxat i han anat a buscar el segon, que l’han trobat en una centrada des de la banda dreta, que l’ha deixada passar Elena, perquè Regu fes l’1-2 a boca de canó, donant així els 3 punts al Pradenc.

Ara deixant a banda el partit m’agradaria parlar de l’actitud de l’entrenador i jugadores del Sant Quirze. Trobo imperdonable que un entrenador insulti a les jugadores visitants, i a més a més animant així a fer-ho a les pròpies jugadores. Tenint aquesta persona com entrenador no m’estranya que a cada jugada les jugadores et facin comentaris despectius. Així segur que el futbol femení no anirà enlloc, sort que cada vegada es troba menys gent així.

Ara mateix el Pradenc ocupa la sisena posició, però demà juguen els seus dos rivals directes, el Riudeperes contra el Seva i el Taradell amb el Palautordera.

I ara només em queda dir FELICITATS PRADENC PER AQUESTA TEMPORADA!

11 comentaris:

Anònim ha dit...

Ei Tere t'has etivocat amb el resultat, em quedat 0 a 3 que elles no han fet cap gol, je je je . Vinga felicitats PERLES per la gran temporada, tot i que ningú s'ho esperava em donat la cara a molts camps.
I dissabte a tornar a fer el tren que el tenim ven abandonat, i el tren fa triqui i el tren fa traca....
6

Anònim ha dit...

Pilar no em piquis eh! jajaj Mira puc dir que he acabat la lliga amb dos gols i l'últim una gran avselina jajaj

Anònim ha dit...

Noies us felicito x la magnifica temporada realitzada.Continueu aixis.

Carajillo

Anònim ha dit...

Ei tere fas un gol de vaselina i no tel apuntes.si que ets considerada jejejejejejejejjeejjejejej

Anònim ha dit...

molt bé perles!

ara a guanyar el torneig ;);)

a fer el sopa...el tren...i el xupitazoooo xDDD

Un peto

"amb el 7 i el 16"

Anònim ha dit...

FELICITATS!!!
FINALMENT SISENAS!

carlos

Anònim ha dit...

Olè vaja perles !!!!!
Finalment em quedat sisenes.

I el tren fa triki...

Anònim ha dit...

No mestranya q hageu quedat tant be en la lliga guanyan partits que no es jugen perq a l'equip del prats no li dona la gana de cnviar l dia del partit, a prt si tots els altres partits q eu jugat ho eu fet de la manera q u vau fer a Sant Quirze amb un joc brut tan descarat no mestranyaria q haguesiu lesionat alguna altre jugadora cm la q vau deixar lesionada alla a sant Quirze
per cert en el gran comnetari que eu fet de l'actitud de l'equip sant quirzenc tmb i podieu fer referencia deixant a part que algunes coses son falses ( l'entrenador no va fer res del que es diu alla baix, com a mol ho v dir el delegat i dubto q sigui cert q digues aixo)
Podrieu explica el comportament exemplar q van dunar les jugadores del prats anant a incitar el public, i posantse am noies que no pasen dels 17 anys.
No se si sera per equips cm el sant quirze am dos eqips femenins i pujan el q fara perdre el futbol femení o bé un equip cm el prats.

Anònim ha dit...

Estic totalment d'acord am lultim comentari de anònim. A + a + no krek k la jugada on una jugadora dl sant quirze es va lesionar fos exactamen "fortuita", doncs em sembla rekordar perfektamen k primer va rebre una empenta x radera i seguidament una jugadora del pradenc, un equip "exemplar" de segona divisió, va entrar amb els tacs alçats a la jugadora i com a konsekuencia daixo es va lesionar...
Si daxo vosaltres en dieu jugar net i k les vostres viktories son mereskudes, ja em perdonareu po axi segu k l futbol no va enllok.

Una salutacio des de sant kirze.

P.D: Al kamp de sant kirze mai, MAI, un membre del kos teknik de l'ekip a insultat a kap jugadora contraria.

Anònim ha dit...

Sant Julià,Palautordera,Pradenc,Vic...son uns quants equips que han petit els insults d'aquest senyor que és diu dir entrenador del St.Quirze.

Una salutació.

Anònim ha dit...

No se pas si has vist aqets partits (ultim anonim) pero em sembla que vas una mica mal informada, ja que aquests senyor que dius tu que es diu dir entrenador del Sant Quirze es un nanu jove que es impossible que hagi insultat a ningu, per el que fa a l'altre persona, el delegat de l'equip, mai, i repeteixo per si no us a qedat cla "mai" a insultat a cap jugadora i tu puc ben assegurar.