Filosofia futbolística

"Un equip és com un bon rellotge: si es perd una peça encara és bonic, però ja no funciona igual (Ruud Gullit)"

Resum jornada 27

La jornada 27 va començar amb el nostre partit avançat de dimecres que ens va enfrontar al Torelló (2-1). La resta de partits, com és habitual s’han jugat aquest cap de setmana, i han donat uns resultats força favorables al Pradenc.

El primer resultat que ens és favorable és l’empat a 3 del Taradell amb el Seva, cosa que ens fa agafar dos punts més de marge amb el nostre pròxim rival. L’altre resultat que ens va bé és la derrota del Riudeperes amb el la Roca per 5 a 0. La setmana passada van donar la sorpresa empatant amb el Vic, però aquesta no han pogut fer res amb el filial de la Roca.

Per la seva part un Palautordera amb moltes baixes va guanyar clarament al Vallès. Així, si les de Palautordera guanyen el pròxim partit amb al Torelló (aquesta setmana descansen) es proclamaran campiones de lliga a falta d’un partit.

El Gurb no va tenir problemes amb el Tona i el va derrotar per un clar 0-5. I el Base Vic, aquesta jornada va recuperar el bon joc i va guanya per un clar 5-0 al Santa Eulàlia.

El partit entre el Bellavista Milan i el Sant Quirze, es va resoldre clarament per les vallesanes, amb un ampli 11-0 i que fa que el Bellavista Milan es situï segon a dos punts del Base Vic.

El Bellavista per la seva part, tenia un partit aplaçat amb el Tona, que el va jugar aquest pont i va guanyar per un clar 0-12.

Resultats de la jornada:

Pradenc- Torelló 2-1

Vallès-Palautordera 0-9

Seva-Taradell 3-3

Roca B-Riudeperes 5-0

Tona-Gurb 0-5

Vic-Sta Eulàlia 5-0

Bellavista- St Quirze 11-0