Filosofia futbolística

"Un equip és com un bon rellotge: si es perd una peça encara és bonic, però ja no funciona igual (Ruud Gullit)"

Taradell 2 Pradenc 0

Un Pradenc apàtic total, perd un partit marcat pel mal estat del camp.

Les pradenques han anat a Taradell mentalitzades que guanyar aquest partit era molt important per mantenir la sisena posició, ja que el Taradell és un rival directe.

Però des de el primer minut s’ha vist un Pradenc sense ganes de guanyar i arribant tard a cada pilota. Així el Taradell ha fet el primer gol després d’un error defensiu, un gol que ha fet mal a les visitants. Fruit d’un cop a la portera local el partit ha estat aturat força estona i a la represa al joc el Pradenc a pressionat i ha tancat el Taradell al seu camp durant els últims 10 minuts de la primera part.

A la segona part les coses no han canviat, i el Pradenc no ha canviat el xip. Una vegada més el Taradell ha sortit amb més força i amb més ganes de guanyar i amb una gran jugada d’una jugadora local han marcat el 2-0 que ja seria definitiu.

Aquest ha estat un partit per oblidar, on s’ha vist un Pradenc desconegut, sense ganes de guanyar i que li ha donat els tres punts a les rivals. Amb aquesta derrota el Taradell es situa a un sol punt del Pradenc.