Filosofia futbolística

"Un equip és com un bon rellotge: si es perd una peça encara és bonic, però ja no funciona igual (Ruud Gullit)"

Resum jornada 29

Pràcticament la lliga ja està acabada, però serà el l’última jornada de lliga on es decidirà qui acompanya al Palautordera a Primera Catalana.

D’aquesta jornada destacar la victòria per només un gol del Palautordera al seu partit amb el Torelló (2-1). Amb aquests 3 punts és el nou campió del Grup I de Segona Catalana i així en el seu segon any de vida aconsegueix l’ascens a Primera Catalana. Felicitats Palautordera!

Un dels dos candidats a acompanyar l’equip del Montseny a Primera, el Bellavista Milan, va guanyar sense problemes al Santa Eulàlia i va guanyar 11-0, i d’aquesta manera tot es decidirà a l’últim partit amb el Vic.

Per la seva part el filial del Vic, va empatar a 3 al camp del sempre difícil Roca B. El partit va ser emocionant, i fins l’últim minut les visitants no van empatar.

Aquesta jornada no ha estat bona pel Pradenc, que tot i empatar amb el Gurb, els dos rivals directes han guanyat.
El Riudeperes va guanyar per la mínima a Tona, amb un resultat de 2-3. Qui també ho va fer per la mínima va ser el Taradell, a casa contra el Sant Julià per 1-2.

(cliqueu i podreu llegir la crònica del Sant Julià- Taradell)

I ja per acabar falta el resultat entre el Seva i el Sant Quirze, el nostre pròxim rival.


Resultats:

Pradenc- Gurb 1-1
Roca B- Base Vic 3-3
Palautordera- Torelló 2-1
Bellavista Milan – Sta. Eulàlia 11-0
Tona-Riudeperes 2-3
St.Julià- Taradell 1-2
Seva- St.Quirze (falta resultat)


Destacar també que aquest diumenge es va jugar el Torelló- Sant Julià, amb victòria de les locals per 2-1. D’aquesta manera s’arriba a la última jornada amb tots els partits aplaçats jugats.